ÅRETS KURSER

2022

Låtkurs med Per Gudmundsson

Vi är glada att kunna erbjuda en kurs med Per Gudmundsson, spelman från Rättvik som hörs både på duo med Bengan Janson och med legendariska Frifot! Kursen kommer att ha fokus på låtspelet i Rättvikstrakten, en bygd med stor variation i uttryck och stilar. Vi lär känna några olika spelmän och fördjupar oss i repertoar och stilmedel som ger låtarna färg och karaktär. Kursen vänder sig till spelmän med ganska god spelvana.

Tid: 10.30-15.30
Plats: Stallet, Stenegård, Järvsö
Avgift: 500 kr, lunch ingår
Anmälan: www.bilda.nu
Lunch ingår i kursavgiften och äts på Gårdsrestaurangen, Stenegård. Meddela eventuella matallergier till johanna.bolja@bilda.nu


Polskeakut med Anna Valsberg

Lär dig dansa polska i denna polskeakut! Här är en kort och intensiv kurs i polskedansens grunder för dig som aldrig dansat polska tidigare.

Kan du inte dansa polska? Eller har du bara testat på nån gång och har svårt att komma ihåg hur man gjorde? Då är du varmt välkommen till polskeakuten! Dansaren Anna Valsberg har under flera år lett just korta kurser i polskans grundsteg men även hållit längre kurser i gammeldans och polska. Med sitt positiva och kunniga sätt brukar hon få den mest oerfarna att känna polskans tjusning!

Plats: Stallet, Stenegård i Järvsö
Datum: Lördag 4 juni kl 16:30-17:30
Avgift: Gratis!
Föranmäl gärna: www.bilda.nu


Kurserna arrangeras av Studieförbundet Bilda i samband med stämman.